میان وعده های سالم و محبوبی نظیر پر زردآلو و پر هلو ، از طرفداران زیادی در میان تمام سنین برخوردار هستند. فواید بی شمار این میوه ها به حفظ سلامت قلب، جلوگیری از سرطان، رشد دندانها و استخوانها و …. کمک می کند. خشک کردن میوه های زردآلو و هلو یکی از روش های نگهداری این میوه هاست که منجر به افزایش زمان ماندگاری آنها می شود. شایان ذکر است همه میوه ها برای خشک کردن مناسب نیستند، اما میوه هایی مثل زردآلو، هلو، آلبالو، آلو و … را می توان خشک کرد و به عنوان تنقلات در رژیم غذایی روزانه قرار داد. در واقع با خشک کردن این میوه ها دیگر مصرف آنها به فصل خاصی از سال محدود نمی شود. شیوه های مختلفی برای خشک کردن این میوه ها وجود دارد. این مطلب به عنوان راهنمای تهیه پر هلو و پر زردآلو در منزل می تواند ایده های مناسبی را برای تهیه این میوه های خشک خوشمزه و مقوی به شما ارائه دهد. بنابراین پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دست ندهید و برای به دست آوردن یک محصول با کیفیت تمامی نکات مهم و اصولی این روش ها را رعایت فرمایید.