گردو خشکباری مقوی است که با خارج کردن آن از پوسته میوه گردو قابل استفادهاست. مغز این میوه را با نام غذای مغز نیز میشناسیم؛ چون سرشار از ویتامین امگا۳ است که در افزایش عملکرد مغز موثر است.
این میوه بهترین منبع منگنز و مس شناخته شده و تاکنون مواد معدنی دیگری مانند منیزیم، فسفر، روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز در آن شناسایی شده است. گردو مقدار کمی سدیم دارد و البته حاوی بیشترین مقدار ویتامین B و E است.
گردو کالری زیادی دارد؛ مشخص شده است که در هر ۱۰۰ گرم گردو، ۶۵۴ کالری وجود دارد؛ به همین دلیل توصیه میشود روزی که میخواهید گردو مصرف کنید، کالری آن را محاسبه و از کالری روزانه خود کم کنید. به این ترتیب دیگر ترسی از چاقی نخواهید داشت. ترس از چاق شدن را نخواهید داشت.