در حال حاضر سازمان ها و دانشگاه های زیادی به منظور کاهش هزینه های مربوط به نیروی انسانی مستقر در بخش غذاخوری و در عین حال افزایش نظم و رضایتمندی پرسنل و دانشجویان خود، کلیه خدمات مربوط به بخش غذاخوری را به کمک تکنولوژی سلف سرویس (تغذیه) با استاندارد و کیفیت بالایی ارائه می دهند. اما اتوماسیون سلف سرویس یا اتوماسیون تغذیه چیست؟ مزایا و ویژگی های آن کدام است؟ این موضوعی است که در این مقاله قصد داریم به آن بپردازیم.
ترکیبات و ارزش غذایی بادام درختی
استانداردهای قابل قبول قبل از بازاریابی دیجیتال و سئو