عسل به عنوان یکی از نخستین مواد شیرین کننده در تاریخ بشر شناخته می شود که حاوی قندهایی نظیر گلوکز، فروکتوز و همچنین مواد معدنی مانند منیزیم، کلسیم، پتاسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن، فسفات و در حد کمی نیز مس، ید و روی است. علاوه بر این عسل ها با توجه به نوع و کیفیتشان از نسبت های گوناگون ویتامین هایی همچون B1 ، B2 ، B6 ، B3 ، B5 و C نیز برخوردارند. بنابراین می توان گفت در حال حاضر زنبورهای عسل یکی از بخش های اساسی و اصلی اقتصاد کشاورزی سالم به شمار می آیند. خاصیت میکروب کشی عسل یکی از ویژگی های مهم دیگر آن است و به همین خاطر به عنوان یک ضدعفونی کننده طبیعی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. خوب است بدانید واژه عسل یک واژه عربی است که معادل فارسی آن برابر با انگبین است. گفتنی است ایران هشتمین تولید کننده انگبین در دنیا محسوب می شود. اشو انگبین یکی از تولیدکنندگان عسل طبیعی در ایران است که انواع عسل طبیعی را به بازار عرضه می کند. در ادامه در خصوص ویژگی های این ماده غذایی ارزشمند و همچنین محصولات با کیفیت اشو انگبین توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.