با توجه به تنوع بسیار بالای گونههای قارچ در طبیعت، شناخت همه آنها و تشخیص سمی و یا خوراکی بودنشان کاری بس مشکل است و نیاز به تحقیقات و تجربه فراوان در این زمینه دارد. اما بر اساس یافته بیشتر انواع گونههای قارچ موجود در طبیعت خوراکی بوده و در مقابل تعداد کمتری از گونههای قارچ، سمی هستند. البته هنوز بر سر تعداد گونهها اختلاف نظر بوده؛ اما به عقیده برخی فقط ۲۵۰ گونه قارچ سمی خطرناک در طبیعت موجود در برابر هزاران گونه قارچ خوراکی موجود است. اما همین تعداد کم گونههای سمی قارچ دلیلی بر بیاهمیت آنها نیست؛ چراکه آمار بالای مسمومیت و حتی مرگومیر در دنیا ناشی از مصرف قارچ سمی، خود گواهی محکم بر مسئله اهمیت آشنایی با روشهای تشخیص قارچ خوراکی از قارچ سمی است.
ترکیبات و ارزش غذایی بادام درختی
استانداردهای قابل قبول قبل از بازاریابی دیجیتال و سئو