برنج مرغوب

خواص برنج

برنج یکی از قدیمی ‏ترین انواع دانه‏ های غلات است که گفته می‏شود قدمت کشت آن حداقل به ۵۰۰۰ سال قبل باز می‏گردد. برنج غذای اصلی نیمی از مردم جهان به ویژه ساکنان جنوب و شرق آسیا است. برنج مرغوب سفید از انواع متداول آن است، اما برنج قهوه ‏ای به دلیل تاثیرات آن بر سلامت افراد طی سال ‏های گذشته با محبوبیت فزاینده‏ای روبرو شده است. ارزش غذایی برنج (بستگی به نوع و نحوه پختن آن نیز دارد) به شرح ذیل است:

کالری (۱۳۰)، رطوبت (۶۹ درصد)، پروتئین (۴/۲ گرم)، کربوهیدرات (۷/۲۸ گرم)، چربی (۲/۰ گرم)، امگا-۳ (۰۱/۰ گرم) و امگا-۶ (۰۴/۰ گرم). همچنین برنج‏ (عمدتا برنج قهوه ‏ای) دارای ویتامین‏ های منگنز، سلنیوم، تیامین، نیاسین، منیزیم و روی است.


تیم تولید محتوای بهیدو برنج ,، ,۰ ,های ,۲ ,قهوه ,گرم ، ,۰ گرم ,برنج مرغوب ,برنج قهوه ,قهوه ‏ایمنبع

خانه هوشمند در اهواز

ترکیبات و ارزش غذایی بادام درختی

اثرات سودمند ترشحات حلزون

خانه هوشمند

استانداردهای قابل قبول قبل از بازاریابی دیجیتال و سئو

داشتن چه اطلاعاتی در طراحی شبكه آبیاری قطره ای الزامی است ؟

توسعه اپلیکیشن های موبایلی را نادیده نگیرید!

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اوزون تراپی پمپ استخر مقاله بهترین شرکت طراحی سایت در ایران خرید و فروش اینترنتی انواع پارکت تهویه نوین ایرانیان اطلاعیه تعطیلی مدارس کالباس بر امگا عقیق یمنی آنلاین