در یک تعریف کلی تمام محصولات کشاورزی و باغی به جز محصولات درختی و غلات را سبزیجات میگویند. در واقع سبزیجات انواعی از گیاهان علفی بوده که بخشهای مختلف آنها نظیر ساقه، برگ، ریشه، غنچه، پیاز، میوه، غده و یا دانه آن به شکل خام، پخته، پودر، کنسروی و یا یخزده مورد مصرف انسانها قرار میگیرد. نکته مهم اینکه در سبزیجات گیاهانی هستند که در موقع مصرف هیچ نوع تغییری در اندام آنها صورت نمیپذیرد. بنابراین چغندرقند و یا دانههای روغنی جز سبزیجات نمیتوانند باشند.
خواص خوراکی و ارزش غذایی بالای سبزیجات و صیفیجات به همراه سود سرشار اقتصادی، سبب شده که انسانها دست به تولید انبوه انواع آن بزنند. این عمل که به سبزیکاری معروف است، اهمیت فراوانی در بخشهای مختلف اعم از مصرفکننده، کشاورز و حتی دولتمردان دارد که در ادامه به بررسی بیشتر این موضوع میپردازیم.
ترکیبات و ارزش غذایی بادام درختی
استانداردهای قابل قبول قبل از بازاریابی دیجیتال و سئو