خواص کشمش و انواع آن
کشمش ها انگورهای دانه دار یا بدون دانه ای هستند که توسط نور خورشید خشک میشوند و دارای ۱۶ درصد رطوبت هستند. مصرف کشمش به مراتب اثرات بسیار مفیدی در مقایسه با سایر مواد شیرینی مصنوعی (از جمله آب نبات) برای کودکان دارد. کشمش های خشک شده در رنگهای سیاه،قهوه ای، طلایی و سبز وجود دارند. از آنها میتوان هم به صورت خام و هم به شکل اضافه کردن به غذا استفاده کرد. از این میوه های خشک شده به عنوان تزئین بر روی کیک نیز استفاده میکنند. همچنین از آنها در کوکی ها، پودینگ ها و دسرها به عنوان چاشنی و در جهت بهتر کردن طعم کیک استفاده میشود.
کشمش منبع غنی انرژی، ویتامینها، مواد معدنی و الکترولیتها است. ۱۰۰ گرم کشمش حاوی ۲۴۹ کالری انرژی است و برای افرادی که نیاز به انرژی بیشتری دارند مفید است. میزان فیبر موجود در کشمش در مقایسه با انگور بالاست، به این ترتیب میتوان از آن به عنوان یک ملین طبیعی استفاده کرد. سطوح انرژی که از طریق مصرف کشمش ایجاد میشود بالا است، به همین دلیل از آنها در تونیک سلامت (مواد طبیعی برای بهبود سطح انرژی) استفاده می شود. افراد علاقمند به ورزشهای ماجراجویی از کشمش در رژیم غذایی روزانه خود استفاده میکنند. سطح کربوهیدراتی که در هر RDA (Recommended Dietary Allowance) که به معنی مصرف روزانه توصیه شده ماده در رژیم غذایی است و برای مواد غذایی مختلف (مانند عناصر شیمیایی و ویتامینها) تعریف میشود، ۶۱ درصد است. کشمش حاوی سطوح چربی به میزان اندک است، همچنین میزان پتاسیم ۲۶ درصد، مس ۱۶ درصد و منگنز ۱۶ درصد است. تیامین و ریبوفلاوین هر کدام ۷ درصد و ویتامین ها ۸۶ درصد کل محتوای کشمش هستند.