انواع گز آردی

حدود ۴۵۰ سال پیش در اصفهان هم‌زمان با عصر شکوفایی فرهنگ و تمدن ایران در دوره صفویه، گز توسط محمدعلی شکرچیان تولید شد. از آن زمان‌ تا کنون گز به عنوان تنقلاتی شیرین و پرطرفدار در چهار استان کرمان، یزد، چهارمحال و بختیاری و به ویژه در اصفهان ساخته شده و سوغاتی این مناطق به حساب می‌آید. البته اصفهان با تولید ۹۰ درصد گز در ۴۵۰ واحد تولیدی قطب اصلی این محصول به شمار می‌آید. معمولاً ترکیبات اصلی گز در همه جا یکسان بوده که با افزودن موادی انواع گز به وجود می‌آید. ولی آنچه که در بین عموم مردم از انواع گز شهرت دارد، دو نوع گز معمولی (لقمه ای) و آردی است که در ادامه به بررسی تفاوت این دو و انواع گز آردی پرداخته می‌شود.


تیم تولید محتوای بهیدو گز ,انواع ,تولید ,آردی ,می‌آید ,اصفهان ,انواع گز ,گز آردی ,گز به ,در اصفهان ,که درمنبع

خانه هوشمند در اهواز

ترکیبات و ارزش غذایی بادام درختی

اثرات سودمند ترشحات حلزون

خانه هوشمند

استانداردهای قابل قبول قبل از بازاریابی دیجیتال و سئو

داشتن چه اطلاعاتی در طراحی شبكه آبیاری قطره ای الزامی است ؟

توسعه اپلیکیشن های موبایلی را نادیده نگیرید!

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Panasonic Compressor,Copeland Semi-Hermetic Compressor,Refrigerant Gas Suppliers China آسانسور و پله برقی فوجی طاقت بیار nawrte پارکت رولکس voocher11 کارتون فن غصه نخور دهیاری کشف نقاش ساختمان