سبزیجات در واقع هر نوع گیاهی هستند که به خاطر خوشعطر یا خوشطعم بودن به عنوان غذا، طعم دهنده، دارو، یا عطر دهنده مورد استفاده قرار میگیرند. سبزیجات و صیفی جات در عین مفید بودن، صرفه اقتصادی زیادی نیز دارند.
سبزیها آب زیاد و چربی کمی دارند و این خصوصیات، باعث حجیم شدن و دانسیته کالری پایین آنها میشود. کربوهیدراتها منبع اصلی انرژی سبزیجات هستند. به استثنای آن دسته از سبزیجاتی که در ریشه یا ساقه خود نشاسته را ذخیره میکنند. سایر سبزیها، کالری بسیار کمی دارند. میزان پایین سدیم و مقدار بالای پتاسیم، منیزیم و فسفر، از دیگر ویژگیهای این گروه از مواد غذایی است. به علاوه به دلیل دارا بودن آب و الکترولیتهای قیلیایی به میزان فراوان به حفظ تعادل اسید و باز بدن، کمک میکنند.
ترکیبات و ارزش غذایی بادام درختی
استانداردهای قابل قبول قبل از بازاریابی دیجیتال و سئو