خرما خشک

خرما را از لحاظ رطوبت به چهار گروه رطب، خرمای نرم، خرمای نیمه خشک و خرما خشک طبقه‌بندی می‌کنند. بر همین اساس خرمایی که میزان آب موجود در آن زیر ۱۸ درصد باشد، خرمای خشک نامیده می‌شود. از آنجایی که رطوبت این دسته از خرماها پایین‌تر است، نسبت به سایر خرماها دیرتر فاسد می‌شوند؛ به طوری که خرمای خشک را می‌توان تا ۵ سال در یخچال نگهداری کرد. خرمای خشک انواع و خواص فراوان دارد که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.


آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو خشک ,خرمای ,خرما ,خواص ,خرماها ,رطوبت ,خرما خشک ,خرمای خشک ,می‌توان تا ,خشک را ,را می‌توانمنبع

خانه هوشمند در اهواز

ترکیبات و ارزش غذایی بادام درختی

اثرات سودمند ترشحات حلزون

خانه هوشمند

استانداردهای قابل قبول قبل از بازاریابی دیجیتال و سئو

داشتن چه اطلاعاتی در طراحی شبكه آبیاری قطره ای الزامی است ؟

توسعه اپلیکیشن های موبایلی را نادیده نگیرید!

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجری شاپ دستیار مجریان و برنامه سازان داروهای گیاهی جک پارکینگ نایس کلینیک زیبایی , کلینیک پوست و مو , کلینیک تخصصی لاغری ثبت شركت دانلود آهنگ جدید سختی گیر رزینی گنج دانلود - دانلود رایگان فیلم و سریال با لینک مستقیم rama وسایل خانه کودک